God Jul !


Bilden är Sarinas julhälsning från Campus.

Kom just hem från Vänersborg, Men fan har inte kommit in i Julstämmning än, trots det är julafton imorgon! Men va ska man göra. Så God Jul och ett riktigt Gott nytt År!

Hotel colon, Costa Ballena

Vi fick internet för en fyra fem dagar sen men har inte orkat skriva förens nu..
Men aja, vi har de rätt bra, maten smakar skit exakt som på campus men de e ju för att den är Andalusisk. Costa Ballena är en liten turist ort och som ni nog förstår så är det lågsäsong så allt är stängt, så när vi ska festa så åker vi typ 20, 30 min med buss till ett ställe som heter Rota. Rota är rätt nice ändå.. många fina barer men mest softa ställen där man tar en öl åå chillar...

Ajust de ja .. fick spanska betyget igår... de blev ett vg på grund av ett enormt misslyckande på det muntliga. Redovisade projektet idag me, gick väll ganska bra jag, Sarina och Viktor hade ju vart ute och druckit dan innan så de kändes lite i benen för dom iaf när vi redovisade. =D men ja hör av mig när ja e på väg hem... just de har ingen svensk mobil längre heller.. de står SIM inaktivt.. så ni får ringa mitt spanska nr..

ska fixa nytt kort hemma sen tillslut..

Ha det gött, är hemma snart =D

Min Sista Kväll På Campus!

Imorgon åker jag från campus.
Imorgon är det slut.
Imorgon kommer jag aldrig mer till La rouge.
Imorgon kommer jag aldrig mer träffa er!



Så imorgon är dagen. Fick min varning första dagen. Denna gång är det slut, Inget mer Campus el sabio. Jag vill inte gå in på vad som hänt just nu för det känns så dystert att allt är slut.

Nä på allvar nu alla Johnbauer elever ska lämna campus för de är i en ekonomisk kris. Så hela John buer ska bo på hotell. De enda som stannar är universitetare typ 8 stycken ^^. Men allt kommer bli bra, tyvärr så har vi totalt alkohol förbud på hotellet, därför är det fest ikväll. 1 martini, 1 vodka + 1 vinflaska för mig ikväll, kommer nog bli bra.

Men efter att ha flyttat 3 mil så kommer vi inte längre åka till samma uteställen så ikväll blir det utgång till blue monkey, baren just brevid La rouge med samma ägare, Antonio! killen som snackar svenska. vi har haft många roliga stunder med denna genom sköna kille så det blir att säga Hej då! Detta är fakstigt det enda som känns jobbigt med hela flytten.
Men nu måste jag börja dricka så att jag hinner tills morrondagen avfärd.

Saknar alla hemma nu med. Kändes först som man skulle få åka hem. Men ta hand om er!

PS. Hälsningar från sista dagen i Sarinas harem <333 DS.

RSS 2.0